Diverse, Jobb, Resor och utflykter Almedalen, Gotland, Visby

Tillbakablick på Almedalen

Jag var i Almedalen söndag till fredag. Var där med mitt ena jobb. Vi hade en föreläsning, medverkade på ett seminarie samt hade en paneldiskussion. Nätkoll, möjligheter och risker på nätet för unga med NPF.
 
Jag hade aldrig varit på Gotland tidigare så för mig var bara det en upplevelse. Jag tyckte Visby var en fantastiskt fin stad och jag åker gärna tillbaka. Kanske inte under Almedalsveckan då det kändes etremt hypat. Här är lite bilder från vistelsen i varje fall som jag tycker symboliserar det jag gillade bäst.
 
Gudrun Schyman får representera att jag faktiskt träffade en bloggvän sedan många år för första gången. Ingrid med bloggen Freja. Ingrid jobbade med Fi:s café.
 


Visby är fullt av vackra byggnader,.Många samlades för att lyssna på Lövén.Jag lyssnade på punk, SaqwertyVi var med i radionMer vackra byggnaderVisby kallas också för Rosornas stad 
 
 
#1 - - Freja:

Jätteglad över att du hittade mig, själv orkade jag inte göra mer än att sköta fiket. Nästa år kanske jag orkar gå ut och titta lite på annat oxå.