Familj, Mina Barn ensamstående, skilsmässa

Jag har inte bloggat på länge för att.....

Jag brukar vara personlig men kanske inte särskilt privat. Pratar aldrig eller sällan om känslor relaterat till familjeliv. Senaste tiden har dock det tagit så stor plats i min hjärna att mycket av det jag tidigare tyckte var roligt har jag tappat lusten för. 
 
Jag har sedan snart tre veckor bott i egen lägenhet tillsammans med barnen (varannan vecka med de tre yngsta och heltid med de två näst äldsta). Min äldste son flyttar hemifrån nu den 1 augusti. Vi skall skiljas helt enkelt jag och maken och beslutet är mitt. Som naturligt är så har inte hela processen gått smärtfritt och därav mitt ofokus på saker som tidigare motiverat mig. Vi börjar landa här nu, saker faller på plats, jag börjar koppla av och försöker se framåt och hitta tillbaka till roliga saker. 
 
Jag har hunnit med en arbetsvecka i Almedalen (bra med tid för att tänka för egen del). Jag har tränat en hel del och just nu har jag semester så jag jobbar med lite olika projekt igen. Jag hoppas att lusten att blogga skall komma tillbaka på riktigt för sedan 2008 har det fungerat som terapi för mig. Det fungerar också som en minnesbank vilket jag behöver pga mitt otroligt dåliga minne.
 
 
#1 - - Emilie:

Jag är ledsen för det där med dig och din man.. Hoppas allt blir bättre snart!
Jag hoppas även att blogglusten kommer tillbaka, för jag tycker verkligen om dina inlägg och bilder.

#2 - - åsa i åsele:

Beklagar. Även om det var Ditt beslut lär det vara smärtsamt.

Jag hoppas verkligen Du börjar blogga igen,
jag har ju följt Din blogg länge och gillar Dina inlägg.

Vi är ute med husvagnen,
en kort tripp - från igår torsdag till söndag,
jag vill helst inte vara ifrån min far för länge.

kram min fina vän

#3 - - Cordelia:

Låt allt komma till dig i sin egen takt. Svårt när man har ett H i sin ADD men du begriper vad jag menar. Må bra, lev väl, ta hand om dig och dina nära. På så sätt finner var sak sin rätta plats. Kram! ❤️

Svar: Tack <3
madelein.se

#4 - - Cordelia:

Låt allt komma till dig i sin egen takt. Svårt när man har ett H i sin ADD men du begriper vad jag menar. Må bra, lev väl, ta hand om dig och dina nära. På så sätt finner var sak sin rätta plats. Kram! ❤️

#5 - - Helena Högberg:

Jag läser bloggarna lite för sällan märker jag, missar en massa. Tråkigt att ni ska gå skilda vägar, men ibland blir det så bara. Du kommer att fixa detta så bra. Hoppas att du fortsätter att blogga, jag tycker att man kan ha lite blogguppehåll om man känner för det, det har jag också haft :)